förnedring fullbordar Lionel Messi heartbreak
نوشته شده توسط : messi

Fyra år efter avslutade löpare på VM i Brasilien kom Lionel Messi och Argentinas resa i Ryssland till ett slut när de blev slagna 4-3 av Frankrike i kvartfinalen i Kazan på lördagen.

Inom fyra dagar är 2014-finalisterna ute efter världscupen efter att Tyskland visat dörren i gruppfaser tidigare i veckan. Billiga Fotbollströjor

Det var nog den sista chansen för Lionel Messi att lägga till en stor titel till sin härliga karriär, men laget lyckades inte leva upp till sin fakturering under hela turneringen.

Coach Sampaoli gutted efter Argentina misslyckas Messi

I veckan av hans 31-årsdag var Messi återigen en stor anonyma siffra när de förlorade 4-3 till Frankrike i en spännande 16 match i Kazan.

Det var en fjärde världscup för Messi, som säkrade en plats i turnerings trivia med ett utmärkt mål mot Nigeria i gruppfasen som gjorde honom till den första spelaren som scoorde som en tonåring, på 20-talet och 30-talet vid den globala showpiece-händelsen.

Men målet för "lår av Gud" visade sig vara den enda höjdpunkten för en man som många av de största spelade som spelade spelet.

VM 2018: Argentinas mest spelade spelare Javier Mascherano går i pension barcelona fotbollströja barn

Ett långt pass från djupet togs ner av låret, kontrollerat väl innan bollen rörde gräset och avslutade med ett högerfot över målvakten - ett annat av de andasmål som har markerat en stjärnkarriär.

2018 FIFA WORLD CUP: FULLDÄCKNING

Det kan vara den sista positiva bilden av Messi i de svagt blåa och vita randarna i Argentina, för han är osannolikt att spela för sitt land igen, efter att han redan har blivit körd ut ur pensionen efter att ha missat straff i Copa America-finalen för två år sedan.





:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor barn,barcelona fotbollströja,psg fotbollströja ,
:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 تير 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: